over ons

In september 2016 is de start gemaakt met het opzetten van De Waegh Services. De Waegh Services is een verzameling van dienstverleners in de automotive branche voor het verhalen van onverzekerde schade aan motorrijtuigen, voor in- of opzittende van een motorrijtuig en het bieden van diensten op het gebied van beheer van een motorrijtuigen  (onderhoud, brandstof etc).

 

De Waegh Claim Service is specialist op het gebied van het verhalen van schade aan voertuigen. Of de auto zakelijk of privé-eigendom is, maakt voor ons geen verschil. Wij helpen u wanneer het voertuig niet verzekerd is voor schade aan het voertuig en een ander aansprakelijk is voor de schade.

Weet u niet zeker of wij u van dienst kunnen zijn doe de check. Met 5 korte vragen stellen wij vast of wij u kunnen helpen.

Klik hier voor de check!

Of meldt uw schade aan.

Klik hier om een schade te melden!

 

Een aanrijding is al vervelend genoeg, maar als bij de aanrijding letsel wordt opgelopen is het nog vervelender. Om te voorkomen dat een slachtoffer zijn verhaal meerdere keren moet vertellen of op papier moet zetten, kan een slachtoffer naast het verhalen van de schade aan het voertuig ook de behandeling van de letselschade uitbesteden. De Waegh Letselschade verhaalt naast de schade aan het voertuig ook de letselschade van in- en opzittende.

De Waegh Automotive gaat zich richten op het helpen van klanten met het verlagen van de kosten van een het bezit en gebruik van een motorvoertuig. Op dit moment zijn wij hard bezig de laatste punten op de i te zetten en hopen spoedig meer informatie over de dienstverlening op te nemen.

Soms heeft u een vordering op een bedrijf of persoon zonder dat er sprake is van een aanrijding. De Waegh Incasso neemt de incassowerkzaamheden van u over.

De Website
De website Wiebetaaltmijnschade.nl bestaat sinds 1 januari 2016.  Het idee voor deze website is ontstaan in het laatste jaar van mijn studie HBO Bedrijfskunde, welke ik naast mijn werk als manager van een schadeafdeling van een schaderegelingskantoor voor zakelijke klanten heb gevolgd. Deze website heeft twee doelen.

Het aanmelden van een schade
Als eerste is het de bedoeling met de website iedereen de mogelijkheid te bieden om een schade, welke door toedoen van een ander is ontstaan, zonder extra kosten te kunnen verhalen op de schadeveroorzaker.

Onderzoek voor mijn scriptie
Het tweede waarvoor ik de website ontwikkeld heb, is voor een onderzoek wat ik voor mijn opleiding heb uitgevoerd. In het onderzoek heb ik antwoorden gezocht op een aantal vragen voor bedrijven die jaren lang uitsluitend haar diensten hebben aangeboden aan voornamelijk groot zakelijke klanten en verzekeraars. De reden om dit te doen is dat particulieren meer en meer op zich zelf zijn aangewezen om de schades te verhalen op de aansprakelijke partijen. Dit komt doordat vergoedingen voor tussenpersonen veranderen en het sluiten van meer en meer verzekeringen via internet.

Wiebetaaltmijnschade.nl nu en in de toekomst.
Op dit moment is wiebetaaltmijnschade.nl 1 van de websites van De Waegh Services. Op Wiebetaaltmijnschade.nl kan nog een schade gemeld worden. De behandeling zal worden uitgevoerd door De Waegh Claim Service. Na het uploaden van een nieuwe schade ontvangt u binnen maximaal 12 kantooruren bericht van ons.

Fred van Dodewaard

23-09-2016