Veel gestelde vragen

Nee, dat is niet nodig. Wij onderhouden het contact met de tegenpartij. Post die u van de tegenpartij ontvangt, kunt u doorsturen naar ons.

Klik hier voor een contact formulier om documenten naar ons te sturen of mail de stukken naar: info@dewaeghservices.nl. Wij verzoeken u het kenteken van uw voertuig in het onderwerp te zetten.

Als wij de schade voor u behandelen dan kunt u de post van de tegenpartij aan ons sturen. Wij beoordelen dan of deze door u beantwoord moet worden. In de meeste gevallen is dit niet nodig, omdat de gevraagde informatie al doorgegeven is.

Als wij de schade namens u behandelen dan hoeft u zelf geen contact op te nemen met de tegenpartij. Dit doen wij namens u.

U kiest zelf bij wie u de schade laat herstellen. Dit kan een van de schadeherstelbedrijven zijn waar wij mee samenwerken, uw eigen garage of een ander schadeherstelbedrijf zijn. Het is belangrijk dat wij op tijd weten waar de auto naar toe gaat. Wij regelen dan dat onze expert de schade daar komt vaststellen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de schade snel definitief vastgesteld is.

De Waegh Claim Service is bedoeld voor iedereen met schade aan zijn/haar auto, veroorzaakt door een ander. Voorwaarde is wel dat voor de auto uitsluitend een WA-verzekering of WA Beperkt Cascoverzekering is afgesloten.

Stel aan de hand van 5 vragen vast of onze Schade Claim Service iets voor u is.

De snelste manier om het schadeformulier op te sturen, is per e-mail of via de website. Gebruik maken van Whatsapp of Allo dat kan natuurlijk ook. Het nummer hiervoor is +31 6 51077770. 

U kunt het formulier inscannen of met uw mobiele telefoon een duidelijke foto maken en die naar ons mailen. Uiteraard mag u het schadeformulier ook per post naar ons opsturen.

Ons adres is:
De Waegh Services
Lijndraaier 7
3421 KT  Oudewater

We raden u aan altijd het originele schadeformulier of een kopie te bewaren tot de schade helemaal is afgewikkeld.

Tot voor kort werd door de meeste assurantie adviseurs het verhalen van de schade als service voor u gedaan. De vergoedingen die assurantie adviseurs ontvangen zijn veranderd waardoor deze service niet meer geleverd kan worden, zonder hiervoor extra kosten te rekenen. De Waegh Services biedt u of uw adviseur de mogelijkheid om het verhalen van de schade aan een gespecialiseerd bedrijf uit te besteden. De kosten van het verhalen van de schade zullen door ons namens u ook bij de tegenpartij worden teruggevorderd. Hierdoor wordt de dienstverlening voor u kosteloos.